Skip to main content

Fillers

Fillers kunnen voor verschillende behandelingsmogelijkheden worden gebruikt. Denk daarbij aan de neuslippenplooi, marionettenlijn, liften van de wangen en mondhoeken, verfraaien van de lippen en van de gezichtscontouren.  

Hyaluronzuur fillers zijn doorzichtige gels die in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd worden om rimpels en plooien op te vullen en volumes in het gezicht te herstellen. Het hyaluronzuur lijkt voor bijna 100% op het lichaamseigen hyaluronzuur, dat van nature in de huid voorkomt. Het is wel zo gemaakt dat het wat langer blijft zitten in de huid; ongeveer 12 maanden. De gel bestaat in verschillende diktes of viscositeiten, naargelang de dikte van de rimpel of plooi.

GrietSnick

De Reclame Code Commissie staat het noemen van productnamen op de website niet toe. Uiteraard informeert Griet u graag over de middelen die zij gebruikt. U kunt hiervoor contact met haar opnemen. Onderzoek heeft aangetoond dat de merken waar ze mee werkt veilig zijn en de beste resultaten geven. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en geven een fraai resultaat gedurende ongeveer een jaar.

Uiteindelijk draait het resultaat van de filler behandeling om de kunde van de arts. Griet Snick heeft jarenlange ervaring en weet hoe de fillers je gelaat kunnen verfraaien. Ze vermijdt overvulling en onnatuurlijke looks. 

Tarief:

  • filler 1ml € 300
  • halve filler € 150
  • Radiesse® € 450
  • Profhilo® 2 ml € 275

Voorafgaand aan de behandeling wordt altijd een prijsafspraak gemaakt, afhankelijk van het gewenste resultaat en het verbruikte materiaal.